Με "βόμβα" του Παππά νίκησε η Εθνική - Τι έκαναν οι "πράσινοι"

Με "βόμβα" του Παππά νίκησε η Εθνική - Τι έκαναν οι "πράσινοι"

Με τον εκπληκτικό, σε όλο το παιχνίδι, Νίκο Παππά να πετυχαίνει τρίποντο… βόμβα στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Εθνική μας ομάδα νίκησε το Μαυροβούνιο με 83-81 σε φιλικό παιχνίδι.

Η Εθνική μας ομάδα έδειξε τα δόντια της σε ακόμη ένα παιχνίδι, αν και τα βαριά πόδια των παικτών λόγω της προετοιμασίας δεν αφήνουν περιθώρια για πολλές αναλύσεις.

Ο Νίκος Παππάς, με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα… έγραψε το 80-76, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι υπέρ της Εθνικής, ενώ οι τελευταίες επιθέσεις των δύο ομάδων περιορίστηκαν σε σκόπιμα φάουλ για το τελικό 83-81.

Ο γκαρντ του τριφυλλιού σημείωσε 17 πόντους σε 25 λεπτά, έχοντας και 3 ασίστ.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού κινήθηκαν σε… ρηχά νερά! Ο Καλάθης είχε 4 πόντους σε 11 λεπτά και 2 ασίστ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φορτώθηκε πολύ γρήγορα με φάουλ και δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα. Τελος, ο Μήτογλου έμεινε εκτός αποστολής από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News