ΒΟΜΒΑ! Σκέφτεται την αποχώρηση από το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος (pic)

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι η σωτηρία ολόκληρου του Παναθηναϊκού»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι στα… όριά του και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχει ενοχληθεί από τα επικριτικά σχόλια που έχουν γίνει στα social media εις βάρος του, αλλά και από κάποια… ορφανά, όπως τονίζει, της Θύρας 13.

Μάλιστα, η εφημερίδα καλεί τους παλιούς οργανωμένους να αναλάβουν δράση.

Διαβάστε το άρθρο της εφημερίδας:

«… χωρίς Γιαννακόπουλο δεν υπάρχει επόμενη μέρα στο σύλλογο και η αλήθεια είναι πως αυτό το γνωρίζουν καλά και τα εκατομμύρια οπαδών του τριφυλλιού σε όλον τον πλανήτη. Γι’ αυτό και στηρίζουν τον Δημήτρη, το φωνάζουν και θα περιμένουν καρτερικά το δικό του σύνθημα. Είναι αλήθεια, όμως, ότι το γνωρίζουν ακόμη καλύτερα και εκείνοι οι ελάχιστοι, οι 30-40 που τρέμουν στο ενδεχόμενο απώλειας των κεκτημένων, σε μια επόμενη μέρα που μπορεί να βρει έναν Γιαννακόπουλο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στην ηγεσία του συλλόγου. Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζουν την εργολαβία που ανέλαβαν πριν επτά χρόνια και πλέον έχουν φτάσει στο όριό του τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο… Αυτός ο πόλεμος και κάποια υβριστικά σχόλια στα social media έχουν φτάσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο όριο να φύγει από ό,τι έχει να κάνει με Παναθηναϊκό… Οι στιγμές είναι πιο κρίσιμες από ό,τι νομίζετε… Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε στην άκρη αυτούς τους 30-40 και βοηθήστε τον Παναθηναϊκό μας να βρει το δρόμο του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα του βάλετε την ταφόπλακα».

Δείτε το εξώφυλλο:

ΒΟΜΒΑ! Σκέφτεται την αποχώρηση από το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News