Βλέπει την «έξοδό» του ο Κουτρουμπής;

Υπογράφει ο Κουτρουμπής

Ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν έχει λάβει αρκετό χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα, με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να τον αντικαθιστά επιτυχώς. Τα εναπομείναντα παιχνίδια θα καθορίσουν το μέλλον του «Κούτρου» στο Τριφύλλι.

Ο Κουτρουμπής αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος για την ομάδα του Παναθηναϊκού από το 2013 μέχρι και την περσινή σεζόν. Φέτος, τα δεδομένα άλλαξαν.

Καταρχήν, ο Έλληνας αμυντικός δεν βρέθηκε… από θαύμα στην Ιταλία με μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι. Οι τραυματισμοί και η αστάθεια στην απόδοσή του αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες, ώστε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να εμπιστευτεί τον Κολοβέτσιο. Ο τελευταίος έχει αγωνιστεί περίπου 300′ περισσότερα από τον Κουτρουμπή.

Η Sportday αναφέρει ότι τα παιχνίδια με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση του Κουτρουμπή για το «πού» θα συνεχίσει να αγωνίζεται την νέα χρονιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News