Βιγιαφάνες: «Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Μεγάλη τρομάρα με Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό!

Ο Λούκας Βιγιαφάνες μίλησε στο novasports.gr για το αυριανό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός άσσος του Παναθηναϊκού επεσήμανε ότι η ΑΕΚ διαθέτει ποιοτικούς παίχτες, ενώ τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βγει νικητής ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: 

” Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και επειδή προερχόμαστε από μια ήττα, η οποία μας στεναχώρησε στην Τρίπολη, είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και ποιοι είμαστε. Η ομάδα είναι έτοιμη και είμαστε όλοι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον μεγάλο αντίπαλο “.

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι:

” Αυτός ο αγώνας θα κριθεί στην κατοχή της μπάλας. Οπωσδήποτε, η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες, αν και αυτή τη στιγμή έχει ορισμένους τραυματίες. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε κατοχή της μπάλας και να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο μας”.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός:

” Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Καμία χρονιά δεν βγαίνει ποτέ, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Εμείς βρισκόμαστε σε πιο δύσκολη θέση, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις. Ούτως ή άλλως κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Είναι ένα ντέρμπι. Έντεκα θα είναι αυτοί, έντεκα θα είμαστε κι εμείς. Θα κερδίσει ο καλύτερος”.

Για τη γνώμη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ:

” Η ομάδα της ΑΕΚ έχει καλή επίθεση, αν και θα λείψουν κάποιοι παίκτες. Από την πλευρά μας θα έχουμε μια καλή άμυνα. Άρα προβλέπω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από την ΑΕΚ:

” Ενδεχομένως το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μου αρέσει ως παίκτης. Παίζει πολύ καλά και δείχνει τις δυνατότητες του”.

Για τη “μεταμόρφωση” του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας παιχνίδια:

” Την Κυριακή αυτό δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και θα δείξουμε όλα όσα ξέρουμε να κάνουμε. Θα μπορέσουμε να αποδείξουμε για άλλη μια φορά, τη δύναμη που έχουμε εντός έδρας “.

Για το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για την απόκτηση του:

” Ακούω αρκετά συχνά για διάφορους σκάουτερς, οι οποίοι έρχονται, όμως έχω ως στόχο να κάνω το παιχνίδι μου. Πάντα προσβλέπω στη νίκη και δεν μου αρέσει να χάνω. Οπωσδήποτε και την Κυριακή, θα κάνω τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, θα δούμε. Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Όπως κάνω πάντα και όσο περισσότερο μπορώ “.

Για το αν μίλησε με τον Ρανιέρι, όπως ανέφεραν γαλλικά δημοσιεύματα:

” Όχι. Ενδεχομένως να μίλησε με τον μάνατζερ μου, όμως εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του και δεν τον έχω δει ” .

Για το πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας:

” Σήμερα περίμενα να πάρω μια απάντηση από την Περιφέρεια στη Ρόδο και ενδεχομένως να έρθει αυτή η απάντηση τη Δευτέρα, ώστε να δω τι ακριβώς γίνεται. Περιμένω από την Περιφέρεια. Περιμένω και ελπίζω σύντομα να υπάρξει μια θετική απάντηση “.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News