Τρομερή κίνηση από έξι παίκτες πόλο του Παναθηναϊκού!

Ποδηλασία: Ανασκόπηση του 2017 αφιερωμένη στον Κυριάκο Ορφανίδη (vid)

Σε μια κίνηση που πρέπει να χειροκροτηθεί προχώρησαν έξι παίκτες πόλο του Παναθηναϊκού που αποφάσισαν να ενισχύσουν την ομάδα του χρόνου στην Α2. Θυμίζουμε ότι οι εν λόγω πολίστες είχαν ανδρωθεί στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Νίκος Πλυτάς:

“Με δεδομένη την συμμετοχή της ομάδας υδατοσφαίρισης του Συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω θερμά τους αθλητές κ.κ Γκαράνη Γιάννη, Γερακούδη Νίκο, Παρασκευόπουλο Νικήτα, Χατζηστεφάνου Στάθη, Λάζαρη Πάνο και Φλώρο Ανδρέα, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα της περιόδου 2017-18.

Αυτοί οι αθλητές ανδρώθηκαν αγωνιστικά στις Ακαδημίες του ΠΑΟ και με βαθιά Παναθηναϊκή συνείδηση δέχθηκαν να βοηθήσουν στην δύσκολη αυτή περίοδο. Εγώ προσωπικά αλλά και όλος ο Παναθηναϊκός χαίρεται που «έφτιαξε» τέτοιους αθλητές.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News