Τρομερές δηλώσεις από Πανταλέων για τον "πράσινο άθλο"!

Τρομερές δηλώσεις από Πανταλέων για τον "πράσινο άθλο"!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ηρακλή, ο Σωτήρης Πανταλέων θέλησε να σταθεί στις δυσκολίες που περνά ο σύλλογος την φετινή χρονιά και περιέγραψε τις συνθήκες, τις οποίες βιώνουν οι παίχτες.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μετά το τέλος αγώνα σημείωσε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης: «Είναι σημαντική νίκη. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την κατάσταση που επικρατεί. Όχι μόνο στην ομάδα βόλεϊ αλλά και γενικά στο σύλλογο. Για εμάς κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός είχε ξανά στην ιστορία του τέτοιο πρόβλημα επιβίωσης. Δε θέλω να μεγεθύνω τα προβλήματα αλλά και το ότι αυτή τη στιγμή παίζουμε είναι ένας άθλος. Από τη στιγμή που κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία είναι κάτι επιπλέον».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News