Τρομερά λόγια για Ουζουνίδη

Τρομερά λόγια για Ουζουνίδη

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ ήταν πολύ καλός εχθές απέναντι στον Αστέρα και κάνοντας δηλώσεις στη Nova είχε αρκετά να πει.

Αναφέρθηκε στην ολική μεταμόρφωση της ομάδα και στο γκολ του ενώ μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Καμερουνέζος ήταν για καιρό μακρυά απο τον καλό του εαυτό, όμως όπως σας είχε ενημερώσει και το newspao.gr ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε αρκετά τετ-α-τετ με τον ίδιο για να αλλάξει την ψυχολογία του. Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Ολιβιέ Μπουμάλ μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον προπονητή του. Δεν έλλειψε να αναφερθεί στην αγωνιστική άνοιξη που βιώνει αυτή τη στιγμή το “τριφύλλι”.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το αν περίμενε το 5-0:

«Πριν από κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο να σκεφτείς ένα τέτοιο σκορ. Ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, οπότε προσπαθήσαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό.

Για τη μεταμόρφωση της ομάδας:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε 4-0 και παίξαμε καλά. Σήμερα όμως ήμασταν καλοί από την αρχή, από το πρώτο λεπτό προσπαθήσαμε  να βάλουμε τα πόδια μας στη μπάλα. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να βγούμε γρήγορα μπροστά. Ήμασταν σοβαροί αμυντικά. Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι από την ομάδα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να μείνει σε αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν:

«Αυτό είναι το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε τα πάντα για να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο, τον προπονητή, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο. Εξαρτάται από τους παίκτες, αλλά έχουμε όσα χρειάζεται για να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός σαν μεγάλη ομάδα πρέπει να είναι σε αυτό το επίπεδο».

Για το δικό του γκολ:

«Είναι ωραία. Σαν παίκτης πρέπει να προσπαθήσεις να δίνεις το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Κάθε παίκτης είναι έτσι. Σήμερα είμαι ευχαριστημένος, σκόραρα, έδωσα ασίστ, αλλά πολλοί παίκτες έπαιξαν καλά, ο Κλωναρίδης, ο Μάρκους. Όλη η ομάδα ήταν καλή. Η ικανοποίηση είναι γενική, όχι προσωπική, όλοι είμαστε ευτυχισμένοι σήμερα για το αποτέλεσμα, την εμφάνιση, τον τρόπο που αρχίσαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι».

Για τον πανηγυρισμό του με τον Ουζουνίδη:

«Ο κόουτς είναι καλός άνθρωπος. Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν εύκολα γι’ αυτόν, λόγω της δύσκολης κατάστασης. Τώρα νομίζω ότι βήμα – βήμα προσπαθεί να μας δώσει αυτό που έχει. Τον ξέρω πριν από τον Παναθηναϊκό και για μένα είναι πολύ σημαντικός γιατί μας στηρίζει πάντα. Ξέρει τι μπορώ να δώσω στην ομάδα και ήταν λογικό να πάω σε αυτόν, γιατί είναι καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ένα απλό “ευχαριστώ”, αλλά κάτι παραπάνω, μερικές φορές δεν είναι εύκολο όταν έρχεσαι σε μία μεγάλη ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News