Τριφυλλάρα έχω πονοκέφαλο...

Τριφυλλάρα έχω πονοκέφαλο...

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ξανά ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 3-0 σετ της ΑΕΚ στο ντέρμπι που έριξε της αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινες» μπήκαν πολύ δυναμικά και με συνεχόμενους πόντους άφησαν τις αντιπάλους τους πολύ πίσω.

[ads2]

Είναι χαρακτηριστικό ότι το «τριφύλλι ήταν μπροστά στο σκορ με 18-9 και κάπου εκεί επήλθε μια μικρή χαλάρωση με αποτέλεσμα να μειώσει η ΑΕΚ σε 18-13.
Τα κορίτσια του Ρούσση πάτησαν και πάλι γκάζι και τελείωσαν το σετ με 25-16
Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟ άργησε να μπει στο ματς με αποτέλεσμα να μείνει στην αρχή πίσω στο σκορ με 1-5 και 2-8 . Όμως μέχρι τα μισά του σετ είχε απάντηση και πέρασε μπροστά με 13-12 . Κατόπιν το σετ ήταν αμφίρροπο αλλά στα κρίσιμα σημεία οι «πράσινες» είχαν τη λύση και επικράτησαν με 25-21.
Σε ότι αφορά το τρίτο σετ ο ΠΑΟ ήταν μπροστά στο σκορ με 10-9 και 15-14 και έμεινε στη θέση του οδηγού μέχρι το τέλος παίρνοντας το σετ με 25-18.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News