Τους κερδίζει όλους ο Πασκουάλ!

Ανατροπή: Τον ψήνει ο Γιαννακόπουλος να έρθει

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί και επίσημα τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού και το newspao.gr σας παρουσιάζει ένα απίστευτο στατιστικό από την 8ετία του Ισπανού τεχνικού στην Μπαρτσελόνα!

Συγκεκριμένα ο Πασκουάλ δεν χάνει από κανέναν από τους “μεγάλους” Ευρωπαίους προπονητές στο σύνολο των μεταξύ τους μονομαχιών!

[ads2]

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός coach έχει κερδίσει 10 φορές τον Ομπράντοβιτς, ενώ έχει ηττηθεί 5. Θετική είναι και η παράδοσή του κόντρα στον Ετόρε Μεσίνα, τον οποίον έχει κερδίσει 11 φορές, ενώ μόλις 5 έφυγε με το κεφάλι κάτω. Ακόμη καλύτερη είναι η παράδοση κόντρα στον Μπλατ, από τον οποίο δεν έχει χάσει ποτέ (6 νίκες). Περισσότερες νίκες από ότι ήττες μετράει και απέναντι σε δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει μία φορά τον Ίβκοβιτς (έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά) και έχει προβάδισμα πέντε νικών επί του Μπαρτζώκα (9-4). Τέλος, έχει προβάδισμα και έναντι του Λάσο της Ρεάλ Μαδρίτης με 21 νίκες έναντι 19 ηττών.

Συνοπτικά:

Πασκουάλ – Ομπράντοβιτς: 10 – 5

Πασκουάλ – Μεσίνα: 11 – 5

Πασκουάλ – Μπλατ: 6 – 0

Πασκουάλ – Ίβκοβιτς: 1 – 0

Πασκουάλ – Μπαρτζώκας: 9 – 4

Πασκουάλ – Λάσο: 21 – 19

Ποντάρισμα στο… 2.00 και ταμείο με τη ματσάρα! Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News