Τότε θα υπάρχουν εξελίξεις με το Γουδή

Καμιά αντιπαράθεση με τον Γιαννακόπουλο μέσω... social media

Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμη  η νομοθετική κατοχύρωσή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνης επεσήμανε πως όσο το δυνατόν προχωρήσουν γρηγορότερα οι απαραίτητες διαδικασίες για το πρότζεκτ του γηπέδου, τόσο πιο γρήγορα η Κυβέρνηση θα μπορέσει να βάλει τις βάσεις για το νομοσχέδιο που θα δημιουργηθεί για τη νέα έδρα των “πρασίνων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπαλτάκου στο tilesport.tv:

«Πριν από μερικές ημέρες, στην διυπουργική σύσκεψη συμφωνήθηκαν κάποιοι παράμετροι οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί την επόμενη εβδομάδα. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν επιτροπές, οι οποίες θα τρέξουν σε πρακτικό επίπεδο το πρότζεκτ του γηπέδου. Είναι σαφής η βούληση των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να προχωρήσουμε. Πλέον μπαίνουμε στη διαδικασία της υλοποίησης της στρατηγικής αυτής απόφασης, μέσω των επιτροπών.

Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην Κυβέρνηση και εκείνη είναι αρμόδια στο να μας ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου. Ένα τόσο μεγάλο έργο, για να θωρακιστεί νομικά θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο σε επίπεδο νόμου, ώστε να πατούν σε στέρεες βάσεις για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τη διαδικασία.

Η νομοθετική πρωτοβουλία θα αρχίσει μέσω ενός νομοσχεδίου. Θεωρώ πως οι 3-4 μήνες αποτελούν ένα εύλογο χρονικό όριο, ώστε η Κυβέρνηση να μπορέσει να προχωρήσει στη νομοθετική κατοχύρωσή του».

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News