Τόσο είναι το χρέος του Παναθηναϊκού

Τόσο είναι το χρέος του Παναθηναϊκού

Η βασική προϋπόθεση του Νίκο Λυμπερόπουλου για να μπουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού είναι η πώληση ενός παίκτη με καλό ποσό, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, για να οικονομική ισορροπία στην ομάδα, μιας και το ενδεχόμενο να μειωθεί και άλλο το μπάτζετ είναι ορατό, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για το μπάτζετ που θα χρησιμοποιήσει. Κι αυτό στην προοπτική της οικονομικής εξυγίανσης, καθώς η «μαύρη τρύπα» στο ταμείο της ΠΑΕ ξεπερνάει τα 25 εκατ. ευρώ.

Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να πουληθεί από την ομάδα ένας εκ των Λουντ, Βιγιαφάνες, Κουτρουμπή παίκτες, οι οποίοι μπορούν να φέρουν ρευστό στο κλαμπ και δεν αποτελούν κολώνες, μιας και ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιβιώσει και χωρίς αυτούς.

Διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας με τον Εξάστερο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News