Τόσα βάζουν οι «συμπαίκτες» του Θεοδωρόπουλου

Θεοδωρόπουλος: «Ανταλλαγή απόψεων και τίποτε άλλο»!

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος πρόκειται να ανέβει ένα «βουνό» για την σωτηρία του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο αλλά και έτερους επιχειρηματίας να σπεύδουν να μαζέψουν σύντομα το ποσό των 3.500.000 ευρώ!

Μόνο απλή δεν θεωρείται η ευθύνη που δείχνει να έχει αναλάβει από χθες ο Mr Chipita. Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός βυθιζόταν από τα χρέη, ο γνωστός επιχειρηματίας χρηματοδοτούσε τον σύλλογο (δίχως το όνομά του να βγει στην δημοσιότητα).

Συγκεκριμένα, έδωσε 250.000 ευρώ για να φθάσει η διοίκηση στην τελική κατάθεση του 40% της δόσης του Οκτώβρη στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα στηρίξει τον σύλλογο προσεχώς με ένα ποσό άνω του μισού εκατομμυρίου.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το newspao.gr, ο Θεοδωρόπουλος, μαζί με άλλους συμπαίκτες από το σινάφι του, θα συνεισφέρουν οικονομικά για να βγει ο Παναθηναϊκός από την δύσκολη θέση. Συγκεκριμένα, το συνολικό ποσό… εκκίνησης θα κυμανθεί στα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News