ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ - Βαριά «καμπάνα» στον Παναθηναϊκό!

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ - Εφημερίδα του ΠΑΟΚ... είπε την αλήθεια!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Παναθηναϊκό, για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Χάνει το ματς στα χαρτιά, -3 βαθμοί από τα πλέι οφ, -2 για του χρόνου και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων!

Έτσι αλλάζουν τα πάντα στον βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ πέρασε πρώτος στους 11 βαθμούς, η ΑΕΚ ακολουθεί στους 9 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός έχει 5 βαθμούς κι ο Πανιώνιος 4 βαθμούς.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κατοχύρωσε το ματς με 3-0 υπέρ του “δικεφάλου του βορρά”, αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ , αλλά και μείον δύο βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα επιβλήθηκε τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 41,500 ευρώ, με τους “πράσινους” να έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News