Το... έγκλημα Στραματσόνι με Μπεργκ!

Το... έγκλημα Στραματσόνι με Μπεργκ!

Άλλον έναν πολύ μεγάλο στόχο αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός, καθώς η ήττα στο Περιστέρι και ο αποκλεισμός, ουσιαστικά τελείωσε τη χρονιά, καθώς όλοι στο Τριφύλλι ήταν αποφασισμένοι να επιστρέψουν φέτος στις επιτυχίες με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ωστόσο, και στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο οι Πράσινοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, με τις ευθύνες να βαραίνουν τόσο τους παίκτες όσο και τον Αντρέα Στραματσόνι.

[ads]

Ο Παναθηναϊκός, λόγω και του τραυματισμού του Πέτριτς, κατέβηκε στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς χωρίς επιθετικό, καθώς ο “Στράμα” έκρινε πως ο Σουηδός δεν μπορούσε να ξεκινήσει, επειδή είχε χάσει πολλές προπονήσεις. Θεώρησε, δηλαδή, πως με δύο προπονήσεις ήταν ανέτοιμος, τη στιγμή που ξεκίνησε στην άμυνα τον Τελάντερ, που προπονήθηκε μόλις χθες!

Παράλογα πράγματα, λοιπόν, από τον Ιταλό, ο οποίος έκανε λάθος διαχείριση με τον Μπεργκ. Πήγε ξεκάθαρα για το 0-0 και με το σκεπτικό ότι θα ρίξει κάποια στιγμή τον Σουηδό για να το… καρφώσει και να καθαρίσει την πρόκριση. Κάτι που, φυσικά, δεν του βγήκε και στην ουσία χαντάκωσε την ομάδα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News