Τίτλος νούμερο 1503!

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη (pic)

Μία ακόμα σημαντική στιγμή για το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού αφού οι «πράσινοι» πιστολέρο γιόρτασαν τον τίτλο του πρωταθλητή στο πιστόλι στάνταρντ ανδρών μετά το 1985.

Παράλληλα στα…χνάρια των μεγάλων βρίσκονται και οι Έφηβοι του «τριφυλλιού» οι οποίοι κατάφεραν και πήραν τη δεύτερη θέση μετά τον σύλλογο «Αγή Κασούμη».

Οι «πράσινοι» είχαν εξαιρετικές επιδόσεις στους άνδρες  και στις ατομικές κατατάξεις και ο Νίκος Νεονάκης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 549/600.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Καμπούρη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 538/600 ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του έφορου του τμήματος Δημήτρη Κατσίρη που ήταν 7ος με 526/600 .

Στους έφηβους ξεχώρισε και πάλι ο Άρης Σαλταγιάννης που πήρε το χρυσό μετάλλιο με 501/600 βολές ενώ ο ταλαντούχος  Νίκος Κανιούρης ήταν 5ος με 450/600 και ο Σπύρος Σώλος που άφησε τα μαθήματα του ήταν  13ος με 362/600.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαλταγιάννης πήρε το χρυσό μετάλλιο για ένα βαθμό έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα με τον Γιώργο Μαυρίδη από τον σύλλογο “Αγή Κασούμη”.

Έτσι οι αγώνες που έγιναν στη Μαλακάσα βάφτηκαν με «πράσινο χρώμα και ο «αρχιτέκτονας» των συγκεκριμένων επιτυχιών Θοδωρής Κοτταράς ήταν πανευτυχής μετά τη λήξη των αγώνων.

Οι «πράσινοι» έγιναν μια αγκαλιά και έστειλαν μήνυμα «1503 και δεν είμαστε καλά…» δείχνοντας για ακόμα μια φορά τη λατρεία τους για τον Σύλλογο.

Σήμερα οι σκοπευτές του Παναθηναϊκού αγωνίζονται στο σκοπευτήριο του Βύρωνα στο αγώνισμα του Ελεύθερου Πιστολιού στα 50 μέτρα έχοντας στόχο νέες διακρίσεις.

Πηγή: leoforos

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News