Τι παίζει με το ποσοστό μεταπώλησης του Μολέδο - Και μάνατζερ στην μέση

Δύσκολα θα προλάβει Ατρόμητο ο Μολέντο

Σύμφωνα με δημοσίευμα, εφόσον ο Ροντρίγκο Μολέδο πωληθεί μέχρι και τον Ιανουάριο, τότε το ποσοστό μεταπώλησης που θα πρέπει να παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την μεταγραφή του είναι αρκετά μεγάλο.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Μολέδο είχε έρθει με ελεύθερη μεταγραφή, με την Ιντερνασιονάλ να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 15-20%, ενώ βάση της συμφωνίας που υπάρχει, ο μάνατζέρ του, Μασάντο, έχει βάλει και αυτός ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που ο παίκτης του πωληθεί σε άλλη ομάδα μέχρι και τον Γενάρη.

Το ποσοστό για τον γνωστό μάνατζερ είναι κοντά στο 2-4%. Φυσικά, αν τελικά αγοράσει η Ιντερνασιονάλ τον Μολέδο, δεν αποκλείεται να αφήσει το ποσοστό μεταπώλησης στην άκρη, προκειμένου να μπουν περισσότερα χρήματα στα “πράσινα” ταμεία και η ΠΑΕ να συμφωνήσει ευκολότερα στην μετακίνηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ακόμα και με ποσό μικρότερο των 500.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News