Τι λένε στον ΠΑΟ για Λέτο
Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού τονίζει πως οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Αργεντινός επιθετικός στο φιλικό με τον Άρη δεν είναι ανησυχητικές.
Ο Σέμπα στο φιλικό με τον Άρη ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για προληπτικούς λόγους.
[ads2]
Δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει ο Στραματσόνι με τη χρησιμοποίηση του «Σέμπα» για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ένα φιλικό προετοιμασίας όπως αυτό με τους «κίτρινους».
Η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού για τον Λέτο, ήταν καθησυχαστικοί και δεν φαίνεται να είναι κάτι σημαντικό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Αργεντινός να καταφέρει να προπονηθεί ακόμα και σήμερα αν δεν νιώσει καμία ενόχληση.
Το Newspao.gr σας στέλνει ταμείο με δύο δυάδες φωτιά! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποσό αγοράς, απολαβές και... τετραετία: Αυτό είναι το σπουδαίο deal του Παναθηναϊκού για Σαλάχ Εντίν
- Παναθηναϊκός: Ο αριθμός φανέλας του Σαλάχ-Εντίν (pic)
- Παναθηναϊκός: ΜΠΑΛΑΡΑ, ΚΟΡΥΦΗ και ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ψηλού!
- Κροατικό μέσο για Γιάγκουσιτς: «Έκανε τη χειρότερη μεταγραφή για τον εαυτό του;» (pic)
- Κροατικό μέσο για Γιάγκουσιτς: «Έκανε τη χειρότερη μεταγραφή για τον εαυτό του;» (pic)