Τι ειπώθηκε στη συνάντηση - Ο κόσμος ο σημαντικότερος «παίκτης»!

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση - Ο κόσμος ο σημαντικότερος «παίκτης»!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού καλείται να συνδράμει οικονομικά και να στηρίξει την προσπάθεια Θεοδωρόπουλου – παλαίμαχων…

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ ΦΜ αναφορικά με το περιεχόμενο της ατζέντας της συνάντησης, το συμπέρασμα είναι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο σημαντικότερος παίκτης στο πλάνο διάσωσης της ομάδας. Στην παρούσα φάση δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα υπάρξει οικονομική ένεση στο Σύλλογο από κάποιον επιφανή φίλο του Τριφυλλιού!

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να καλύπτει το ποσό που έβαζε κάθε χρόνο στα ταμεία της ομάδας. Αυτό ανέρχεται στις 500.000€ ετησίως και η «πράσινη» ΠΑΕ μπορεί να υπολογίζει σε αυτά τα χρήματα. Ωστόσο, κανείς από την ομάδα του «mr. Chipita» δε δεσμεύτηκε ότι θα βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που συζητήθηκε είναι να ηγηθούν οι παλαίμαχοι σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί από τους φίλους της ομάδας ένα ποσό της τάξης των 15.000.000€. Συγκεκριμένα, το παράδειγμα τέθηκε ως εξής: Nα βρεθούν 300.000 Παναθηναϊκοί και να βάλουν στην ομάδα 50€ από το υστέρημά τους.

Για την ώρα τίποτα δεν έχει… τελεσιδικήσει, ούτε έχει παρθεί απόφαση για το πως θα κινηθούν ο κύριος Θεοδωρόπουλος με την ομάδα του. Έχει γίνει ήδη γνωστό πως θα υπάρξουν νέες συναντήσεις, με την πρώτη (μετά τη σημερινή) να χρονολογείται εντός του επόμενου δεκαήμερου.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News