Τι είπε ο Μέστο για την αλλαγή προπονητή

Μέστο

[ads]

Ο Τζιαντομένικο Μέστο μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του, για τον ίδιο, αλλά και για την αλλαγή στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ως πρώην παίκτης της Τζένοα, ο Μέστο μίλησε στο pianetagenoa1893.net, για τη θητεία του ως τώρα, αλλά και για το τι έφταιξε και ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί παρελθόν από το “Τριφύλλι”.

[ads2]

Διαβάστε αναλύτικά τι δήλωσε ο Μέστο:

«Άφησα την Τζένοα μετά από τέσσερις έντονες και αξέχαστες σεζόν. Μιλάω ακόμα με πολλούς ανθρώπους στην ομάδα και την πόλη, γιατί έχω πολλούς δεσμούς με τους ”ροσομπλού”. Μετά έπαιξα τρία χρόνια στην Νάπολι χωρίς πολλές συμμετοχές, αλλά έζησα το Τσάμπιονς Λιγκ, την μάχη για τις πρώτες θέσεις και την ζωή σε μία μοναδική και φανταστική πόλη. Ήθελα πάντα πριν σταματήσω την καριέρα μου να ζήσω μία εμπειρία στο εξωτερικό και μου την έδωσε ο Παναθηναϊκός και ο κύριος Στραματσόνι. Ένα υπέροχο μέρος, ευκαιρία να μάθω μία νέα γλώσσα εκτός από τα αγγλικά, αλλά και μία διαφορετική κουλτούρα με πλούσια ιστορία. Το ποδόσφαιρο εδώ ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, όπως αυτό της βίας, που έφερε την διακοπή μερικών αγώνων και αυτό είναι κρίμα. Όμως ο απολογισμός μου είναι οπωσδήποτε θετικός και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτή την σημαντική επιλογή. Τα τελευταία νέα είναι ότι ο προπονητής απολύθηκε, παρ’ όλο που είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, δύο πόντους από την δεύτερη θέση. Αυτό είναι όμως ένα έργο που έχω ξαναδεί. Εμείς οι παίκτες δεν δώσαμε το καλύτερο και ο προπονητής πλήρωσε το πιο ακριβό τίμημα παρ’ όλο που έδωσε και την ψυχή του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News