Τι είπε ο διαιτητής: Αυτός είναι ο λόγος που διέκοψε το παιχνίδι

Τι είπε ο διαιτητής: Αυτός είναι ο λόγος που διέκοψε το παιχνίδι

Ο Γιώργος Κομίνης ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε και στους ανθρώπους των “πρασίνων”, παρόλο που η ατμόσφαιρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήτα αρκετά τεταμένη.

Οι συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του διαιτητή και των εκπροσώπων των δύο ομάδων ήταν είχαν αρκετή διάρκεια, μιας και μιλούσαν κοντά στη μία ώρα για να παρθεί η οριστική απόφαση για την τύχη του παιχνιδιού.

Ο Κομίνης έλεγε συνεχώς τόνιζε πως ήθελε και είχε τη διάθεση να συνεχίσει το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε να πάρει μια τόσο κρίσιμη απόφαση, από τη στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, γιατί αν η ιατρική γνωμάτευση έκανε λόγο για τραυματισμό του, τότε ο διαιτητής θα ήταν εκτεθειμένος.

Έτσι τα λόγια του Έλληνα διαιτητή ήταν τα εξής: «Εγώ έχω διάθεση να συνεχίσω τον αγώνα, αλλά από τη στιγμή που έχει πάει ο Ίβιτς στο νοσοκομείο, τι θα μου πουν αύριο. Εγώ θα είμαι εκτεθειμένος, αν υπάρχει γνωμάτευση του νοσοκομείου πως υπάρχει τραυματισμός του. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News