Τι είδαμε από Λουτσιάνο και Καμπέσας στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα!

Τι είδαμε από Λουτσιάνο και Καμπέσας στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα!

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν στον χθεσινό αγώνα με την Γκαμπάλα, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Λουτσιάνο και Καμπέσας!

Και οι δύο παίκτες έδειξαν ότι έχουν καλά στοιχεία και ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη την φετινή χρονιά!

Αρχικά, ο Καμπέσας έδειξε ότι το κύριο στοιχείο που τον διακρίνει στο παιχνίδι του είναι η ταχύτητα. Προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί και να δημιουγήσει ρίγματα από τα πλάγια, ωστόσο φάνηκε ότι δεν είναι ακόμα στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται και ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο… Επίσης στα θετικά του στοιχεία προστίθενται και οι γρήγορες επιστροφές και οι βοήθειες που έδινε στον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Τέλος έδειξε ότι έχει και καλές εκτελέσεις και σέντρες αφού αυτός αναλάμβανε, ως επί το πλείστον, τις στημένες φάσεις του «τριφυλλιού» στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Όσο αφορά τον Λουτσιάνο, ο Βραζιλιάνος μπήκε και αυτός, όπως και ο Καμπέσας, σε ένα σημείο που η ομάδα χρειαζόταν τρεξίματα και κράτημα της μπάλας. Και αυτός όπως και ο άσσος από το Εκουαδόρ έδειξε ότι θέλει χρόνο ακόμα, ωστόσο έδειξε στοιχεία της ποιότητάς του από κάποιες ατομικές ενέργειες που επιχείρησε, αλλά και από τον τρόπο που διαχειριζόταν την μπάλα!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News