Θυμήθηκε το γκολ του Μέσι ο Γκαλίνοβιτς (vid)

Θυμήθηκε το γκολ του Μέσι ο Γκαλίνοβιτς (vid)

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς υπήρξε από τα… θύματα του Λίονελ Μέσι. Ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα το Νοέμβριο 2005 και ο Κροάτης τερματοφύλακας των “πρασίνων” θυμήθηκε το τέρμα που είχε δεχθεί από τον 18χρονο τότε Αργεντινό άσο.

«Όταν προετοιμαζόμασταν για να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα ο κόσμος ήδη μιλούσε για ένα παιδί που είχε μπροστά του μεγάλη καριέρα. Πράγματι, από όλες τις κινήσεις του μπορούσες να καταλάβεις πως ο 18χρονος Μέσι είχε κάτι ιδιαίτερο.

Ο νεαρός Μέσι είχε τρομερή ενέργεια, αλλά αν και ήταν εξαιρετικός σε αυτό το ματς δύσκολα φανταζόμουν πως θα γινόταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», είπε αρχικά ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων του Τριφυλλιού και συνέχισε:

«Ήρθε πίσω από την άμυνα κέρδισε την μπάλα και την πέρασε από πάνω μου με μία γρήγορα κίνηση καταφέρνοντας να σκοράρει. Θα έλεγα πως ήταν μία τυπική κίνηση για τον Μέσι την οποία από τότε έχω δει πάρα πολλές φορές».

Ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία! Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ εντελώς δωρεάν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News