Θίοντορ: «Ανυπομονώ για ΟΑΚΑ και Καλάθη»

Θίοντορ: «Ανυπομονώ για ΟΑΚΑ και Καλάθη»

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίχτες της Αρμάνι Μιλάνο, ο Τζόρνταν Θίοντορ κλήθηκε να μιλήσει στην ιστοσελίδα της Euroleague για την αναμέτρηση της Παρασκευής (21:15) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ χαρακτήρισε το παιχνίδι του Καλάθη ως «εξωφρενικό», ενώ έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του Τριφυλλιού για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε παρακάτω:

«Ανυπομονώ να παίξω στη συναρπαστική ατμόσφαιρα της Αθήνας και να αντιμετωπίσω τον… εξωφρενικό Νικ Καλάθη. Ως αθλητής θέλεις να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους και αυτή η μονομαχία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Πρέπει να είμαστε σταθεροί για 40 λεπτά, καθώς αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Αν και έχουμε ηττηθεί σε μερικά ματς, έχουμε καταφέρει να κοντράρουμε στα ίσα τις καλύτερες ομάδες!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News