Ανησυχούν πολύ για τις πληρωμές οι παίκτες

Τόσα χρήματα πρέπει να βρει ο Παναθηναϊκός μέχρι Μάρτιο

Οι παίχτες του Παναθηναϊκού συζητούν ολοένα και περισσότερο για το θέμα των πληρωμών τις τελευταίες ημέρες, βλέποντας ότι η πρώτη δόση δεν πρόκειται να καταβληθεί στα συμφωνηθέντα χρονικά όρια.

Οι πράσινοι πρέπει να βρουν επειγόντως το ποσό του 1,3 εκ ευρώ, για να γλιτώσουν από τις αλλεπάλληλες προσφυγές από τους παίχτες του τωρινού ρόστερ.

Ένας τρόπος για να βρεθεί το εν λόγω ποσό είναι μέσω πώλησης κάποιου ή κάποιων παιχτών. Αυτό βέβαια δεν είναι εφικτό να επιτευχθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο του μήνα που διανύουμε, καθώς κάποια επίσημη πρόταση αναμένεται να έρθει το νωρίτερο στις αρχές του Δεκέμβρη.

Βασικό «όπλο» του Παναθηναϊκού είναι η διπλωματικότητα στην προκειμένη περίπτωση, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βρίσκεται στην δύσκολη θέση να κρατήσει τα αποδυτήρια σε μία κανονικότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News