Θέλει να βοηθάει συνεχώς ο Λέτο

ΕΚΤΑΚΤΟ - Βαριά καμπάνα για Λέτο

Τη βοήθεια του όποτε τη χρειάζεται ο Παναθηναϊκός δίνει ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επεσήμανε πως είναι πάντα χαρούμενος που σημειώνει κάποιο γκολ, είναι θέλει να είναι και χρήσιμος για το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Πήραμε μία σημαντική νίκη που μας δίνει προβάδισμα για τη ρεβάνς, αλλά δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς στη Θεσσαλονίκη και δεν πρέπει να το θεωρήσουμε ότι έχουμε κάνει τη δουλειά. Ωστόσο, είμαστε ικανοποιημένοι που νικήσαμε και ευχαριστήσαμε τους οπαδούς μας».

Για το γκολ που σημείωσε ερχόμενος από τον πάγκο: «Αισθάνομαι πολύ ωραία όταν συμβαίνει αυτό. Έχει σημασία, γιατί κάθε παίκτης θέλει να διακρίνεται και να βοηθάει την ομάδα του. Σημαίνει ότι εγώ μπορώ ακόμα να δώσω πράγματα στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι ότι η ομάδα νίκησε και έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Αλλά δεν αρνούμαι ότι το ήθελα πάρα πολύ και ψάχνω πάντα πώς μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό».

Για το αν τους θύμωσε το 3-0 στην Τούμπα: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Πάντα μία ήττα με μεγάλο σκορ προκαλεί δυσαρέσκεια στους παίκτες και θέλουν να δείξουν ότι ήταν μία κακή συγκυρία. Αλλά δεν μας επηρέασε το ματς της Τετάρτης. Έχουμε διαφορετική προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι, όμως εμείς θέλαμε να νικήσουμε για τον στόχο που είχαμε τη συγκεκριμένη στιγμή. Η ομάδα θέλει το Κύπελλο και γι αυτό έχει σημασία που πήραμε προβάδισμα για την πρόκριση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News