Θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Χουλτ!

Αποθέωσε ομάδα και κόσμο

Τι και αν ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται… ο Χουλτ επιλέγει το «Τριφύλλι» για την συνέχεια της καριέρας του.

Όπως μεταδόθηκε στον ΣΠΟΡ ΦΜ, ο Παναθηναϊκός έχει προνοήσει να πληρώσει άμεσα τον Σουηδό μπακ, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα και κατατεθεί προσφυγή από την πλευρά του παίχτη.

Το μεγάλο εμπόδιο στην παραμονή του Χουλτ είναι ο μάνατζερ του παίχτη, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος συνεχίζει να πλασάρει τον παίχτη ως ελεύθερο στην αγορά. Πάντως, σύντομα θα μπει «τέλος» στην υπόθεση, εάν και εφόσον δεν υπάρξει ενδιαφερόμενη ομάδα στο προσκήνιο με κάποια δελεαστική πρόταση.

Οι διαθέσεις του Χουλτ διαψεύδουν το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», που έκανε σήμερα λόγο για συμφωνία με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News