Θέλει το Κύπελλο και το δείχνει ο Μπεργκ

Τσέκαρε Μπεργκ Ισπανική ομάδα Παναθηναϊκός νέα

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε ένα μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ δεν θεωρεί πως οι “πράσινοι” πρέπει να είναι ήρεμοι και σημείωσε πως πρέπει να παίξουν το ίδιο ανταγωνιστικά για να πετύχουν γκολ για να πάρουν την πρόκριση, ενώ σημείωσε πως ακόμα η ομάδα πρέπει να δουλέψει αρκετά για να ολοκληρώσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο και να κερδίσει τον τίτλο της δεύτερης εν τι τάξει διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τη ρεβάνς: «Παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ωστόσο μπορούμε να πετύχουμε πιο πολλά γκολ με τον τρόπο που παίζουμε. Βέβαια, το 2-0 είναι ένα καλό σκορ για τη ρεβάνς. Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να παίξουμε ανάλογα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με βαθιές μπαλιές, δεν μας απείλησε. Εάν έχουμε την ίδια απόδοση, εκτιμώ ότι θα σκοράρουμε και μετά θα είναι δύσκολο να αποκλειστούμε. Αλλά ακόμα έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι παραπάνω: «Τεθήκαμε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος από το πρώτο μισό της σεζόν. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά τώρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Δεν αλλάζει. Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε ό,τι μας έχει απομείνει».

Για το αν είναι η καλύτερη ομάδα το τελευταίο τρίμηνο: «Ίσως να είμαστε, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Πρέπει να το συνεχίσουμε. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα μέχρι τώρα».

Για το μερίδιο του Ουζουνίδη στην αλλαγή εικόνας του Παναθηναϊκού: «Μεγάλο. Και ο προπονητής και οι συνεργάτες του, όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα έχουν το δικό τους μερίδιο».

Για το γεγονός πως πλέον δεν εκνευρίζεται εύκολα στο παιχνίδι: «Πολλά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Έχω επαφές με τους αντιπάλους, προκύπτουν διάφορα, αλλά μετά το παιχνίδι δεν με νοιάζει και πολύ. Με νοιάζει μόνο ο Παναθηναϊκός».

Για τις ασίστ του κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είναι ωραίο συναίσθημα. Με βοηθάει ο τρόπος παιχνιδιού, γιατί προωθούνται πολλοί συμπαίκτες μου στην αντίπαλη περιοχή και έχω επιλογές. Παίζουμε επιθετικά και αυτό αρέσει στους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News