Θέλει το 7ο αστέρι ο Πασκουάλ

Θέλει το 7ο αστέρι ο Πασκουάλ

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό θέλει να πάει ο Τσάβι Πασκουάλ κατακτώντας το έβδομο αστέρι με τον Παναθηναϊκό…

Ο Ισπανός τεχνικός των πρασίνων κατά την διάρκεια της παρουσίασης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού Superfoods με την εταιρεία Toyo, τόνισε πως θέλει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον Θανάση Αντετοκούνμπο και την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε

«Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδω και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας ιδιαίτερα με τους νέος μας συνεργάτες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την συνεργασία με τη Toyo. Αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας και θα είμαστε ευτυχώς μαζί Τους γνωρίζω απο τότε που ήμουν στην Ισπανία. Ξέρω οτι είναι παράδειγμα της εξέλιξης. Πάντα επιχειρεί να είναι ηγέτης σε αυτό που κάνει. Μοιραζόμαστε πολλές αξίες με την εταιρεία. Γι αυτό καλωσορίσω την εταιρία στην οικογένεια μας. Ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία με όταν ξεκίνησαν να είναι χορηγοί της Λεστερ. Όταν κόντρα σε ολα τα προγνωστικά πήραν το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε κόντρα σε κάθε προγνωστικό να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας».

Σε ερώτηση για το αν τα καλά ελαστικά φέρνουν και… γρήγορη ομάδα στον Παναθηναϊκό: «Καταρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε πλα τα ελαστικά που χρησιμοποιήσαμε πέρυσι. Τόσο αυτά που συνεχίζουν μαζί μας οσο και αυτά που δεν συνεχίζουν. Έχουμε νέα ελαστικά. Θα πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε εμάς. Να δούμε πώς νιώθουμε οδηγώντας τα και να κατορθώσουμε να έχουμε ενιαίο αποτέλεσμα, ενα τελικό όχημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο απ’οτι η πλειονότητα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι».

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο και την Εθνική: «Νομίζω οτι έχει ενα πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εθνική. Πιστεύω οτι δεν θα απογοητεύσει κανέναν απόλυτος. Ελπίζουμε να πάει καλά σε όλο το τουρνουά. Είμαστε ενθουσιασμένοι αναμένοντας τον να έρθει να δουλέψει μαζί μας οσο το δυνατόν συντομότερο και να βοηθήσουμε και εμείς εκείνον και εκείνος εμάς»

Για το αν θα υποστηρίξει Ισπανία ή Ελλάδα στο Eurobasket, σε περίπτωση που παίξουν αντίπαλοι, με δεδομένο οτι έχει τρεις παίκτες στον Παναθηναϊκό Superfoods: «Δεν ξέρουμε αν θα βρεθούν αντιμέτωπες. Αν συμβεί αυτό, δεν θα μπορέσετε να με ρωτήσετε. Δεδομένο οτι δεν μιλάω ποτέ υποθετικά δεν μπορω να απαντήσω. Εύχομαι όλοι οι παίκτες να πάνε καλά και κάθε επιτυχία στην εθνική».

Η Ευρώπη παίζει μπάλα κι απόψε! Προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News