«Θα πάρει την ομάδα και θα φύγει ο Παναθηναϊκός»

«Θα πάρει την ομάδα και θα φύγει ο Παναθηναϊκός»

Στον Παναθηναϊκό είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο στον επαναληπτικό της Τούμπας και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Το κλίμα που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα δεν αναμένεται φιλικό, απεναντίας όλα δείχνουν ότι το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα είναι… καζάνι που βράζει. Αυτό, σαφώς, δεν αφορά την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Οι προκλήσεις εις βάρος του Παναθηναϊκού ενόψει του κρίσιμου αγώνα είναι πολλές, άλλες άμεσες κι άλλες έμμεσες, αγωνιστικές και εξωγηπεδικές.

Ο υιός Σαββίδης, ενώ στην Λεωφόρο απολάμβανε την φιλοξενία του Παναθηναϊκού δίχως το παραμικρό πρόβλημα και την ελάχιστη πρόκληση, έχει βαλθεί να κάνει την Τούμπα… μπαρούτι. Οι «πράσινοι» τηρούν σιγή ιχθύος στις προκλήσεις του Γιώργου Σαββίδη, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Ζητάει μαχητές που θα χάσουν τα μυαλά τους κι άλλα τέτοια… ωραία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ορίστηκε… χειρουργική ομάδα να βγάλει εις πέρας την αναμέτρηση. Αυτό το εις πέρας φοβάται οποιοσδήποτε ανήκει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Το ποιόν της διαιτητικής ομάδας δείχνει ότι πάμε ολοταχώς για… νέους κανονισμούς!

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι η απόφαση που περίμενε ο ΠΑΟΚ για μείωση βαθμών του Ολυμπιακού. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και στο γήπεδο της Τούμπας αναμένονται συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες για την απόφαση. Καταστάσεις που από μόνες τους παρατείνουν τα νεύρα και την ατμόσφαιρα.

Όλα τα παραπάνω έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και υπάρχει ανησυχία. Η ανησυχία, όμως, καλώς υπάρχει, γιατί «γεννάει» πρόνοια. Στην περίπτωση που η κατάσταση… ξεφύγει, έχει ακουστεί μέχρι και το «παίρνουμε την ομάδα και φεύγουμε».

Ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία! Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ εντελώς δωρεάν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News