«Θα έρθουν να νικήσουν Μπουρούσης και Τζέιμς», δήλωσε παίκτης της Μπασκόνια

«Θα έρθουν να νικήσουν Μπουρούσης και Τζέιμς», δήλωσε παίκτης της Μπασκόνια

Αρκετούς παλιούς γνώριμους θα αντιμετωπίσουν αύριο στη Βιτόρια οι Μπουρούσης και Τζέιμς.

Ο πρώην συμπαίκτης του, Άντμα Χάνγκα δήλωσε πως θα έρθουν μόνο για τη νίκη.

Σε μια αναμέτρηση που έχει να κρίνει πάρα πολλά θα “πέσουν” αύριο Παναθηναϊκός και Μπασκόνια. Ο Έλληνας ψηλός του Εξάστερου αλλά και ο βραχύσωμος γκαρντ του θα αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα του. Ο πρώην συμπαίκτης τους, Άνταμ Χάνγκα δήλωσε πως θα έρθουν μόνο για τη νίκη.

Διαβάστε πιο αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Η Μπάμπεργκ είναι εκτός play offs και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο πρωτάθλημα, αλλά για μας ήταν σημαντικό το χθεσινό ματς και το πήραμε. Ασφαλώς η ήττα της Φενέρμπαχτσε από τη Μακάμπι ήταν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για μας, αλλά παραμένουν μπροστά μας στη βαθμολογία. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο στα τρία παιχνίδια που απομένουν ξεκινώντας από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλή κατάσταση προερχόμενοι από τέσσερις συνεχείς νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά για να νικήσουμε την Πέμπτη θα πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, να παίξουμε πιο καλή άμυνα από τον Παναθηναϊκό, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε όποτε μπορέσουμε στην επίθεση», τόνισε ο Ούγγρος φόργουορντ.

Όσο για την επιστροφή των Μπουρούση και Τζέιμς είπε: «Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Μπουρούσης και ο Τζέιμς μάς βοήθησαν πολύ πέρσι, είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, αλλά πλέον αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό και θα έρθουν για να νικήσουν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News