Τέσσερις «συμπαίκτες» στο πλάνο σωτηρίας Θεοδωρόπουλου!

Τέσσερις «συμπαίκτες» στο πλάνο σωτηρίας Θεοδωρόπουλου!

Αποχωρώντας από το Χίλτον ο Αντώνης Αντωνιάδης αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δεν είναι μόνος του στο πλάνο σωτηρίας του Παναθηναϊκού που ανέλυσε στους παλαίμαχους του Συλλόγου…

Ο παλαίμαχος φορ του Παναθηναϊκού έκανε σημαντική αποκάλυψη ότι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ηγείται μιας προσπάθειας, αλλά δεν είναι μόνος σε αυτή. Ο «Mr. Chipita» έχει ήδη βρει τέσσερις συμπαίκτες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να πάρει ανάσα η ομάδα και μετά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. θα σκεφτούν τα όσα συζητήθηκαν οι τέσσερις επιχειρηματίες γιατί υπάρχουν και συμπαίκτες. Έναν γνωρίζω, είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, πολύ δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων από την Κύπρο. Τους άλλους δεν τους γνωρίζω.

Στην άλλη συγκέντρωση θα είμαστε έτοιμοι για περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν το έχουμε φιξάρει ακόμη, αλλά νομίζω πως σε μια εβδομάδα δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει κάποια πράγματα και θα βοηθήσει γιατί θα είναι στον βασικό άξονα. Είναι πλάνο για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στα βράχια, στη συνέχεια μπορεί να γίνει και μόνιμη αυτή η κατάσταση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News