Τέλος η Συμμαχία για τον Παναθηναϊκό

Τέλος η Συμμαχία για τον Παναθηναϊκό

Την απόφαση να μην στηρίξει την επιλογή του Βαγγέλη Γραμμένο στην εκλογές τις ΕΠΟ , “σπάζοντας” τη συμμαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, αποφάσισε ο Παναθηναϊκός, ύστερα από αρκετές σκέψεις και γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αρχικά η διοίκηση των “πρασίνων” είχε παρατηρήσει αρκετά ανησυχητικά φαινόμενα στο παρασκήνιο τους τελευταίους μήνες, αλλά τηρούσε στάση αναμονής, λόγω και της εμπλοκής της UEFA. Όμως το ποτήρι… ξεχείλισε με τη διαιτησία του Κύζα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και η υπομονή στην ΠΑΕ εξαντλήθηκε.

Έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε εδώ και 1.5 χρόνο εξανεμίστηκε και πλέον, ο Παναθηναϊκός θα περάσει και πάλι στην… αντιπολίτευση.

Η πρώτη ενέργεια που σκοπεύει να κάνει είναι να άρει την εμπιστοσύνης στον Βαγγέλη Γραμμένο για την προεδρία της ΕΠΟ. Αυτό γίνεται όχι τόσο για τον ίδιο, όσο το περιβάλλον που το συνοδεύει. Συγκεκριμένα το Τριφύλλι παρατήρησε συνεργάτες και υποστηριχτές του Γραμμένου, οι οποίοι θέλουν να δείξουν τη διάθεση επιβολής των δικών τους «θέλω» στο ποδόσφαιρο, τα οποία δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά.

Έτσι και αλλιώς η εκλογική επιρροή του Παναθηναϊκού στις Ενώσεις είναι μικρή και η υποστήριξη του, έχει περισσότερο σημειολογικό χαρακτήρα. Ωστόσο, είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός δεν συστρατεύεται πλέον στη Συμμαχία με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αφού εκτιμά πως η εξυγίανση έχει πάρει άλλη τροπή.

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News