Τα τρικ που ετοιμάζει ο Πασκουάλ για να "υποτάξει" και τη Φενέρ!

Πασκουάλ

Για μια εβδομάδα οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods δε θα σκεφτούν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, εν αντιθέσει με τον Τσάβι Πασκουάλ, που καταστρώνει τα πλάνα του για τους δύο πρώτους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, παρόλο που υπάρχει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ τη Μ. Πέμπτη.

Η πρόκριση στο φάιναλ φορ αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν, τόσο για τον ίδιο τον προπονητή όσο και για την ομάδα, μιας και 5 χρόνια μακριά από το μεγάλο ραντεβού είναι πολλά.

Ήδη από το παιχνίδι με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, αλλά κατά ορισμένα διαστήματα σε άλλους αγώνες του τελευταίου μήνα, ο Καταλανός τεχνικός χρησιμοποιεί για μεγάλο χρονικό διάστημα κοντά σχήματα. Καλάθης, Τζέιμς και Παππάς αποτελούν (σχεδόν σε κάθε αγώνα) την τριάδα στα γκαρντ (με τον Ρίβερς να εναλλάσσεται είτε με τον Τζέιμς είτε με τον Παππά) και τον Έλληνα γκαρντ να αποτελεί τον «εξολοθρευτή» των επιθετικών όπλων των αντιπάλων.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να επωμιστεί το μαρκάρισμα είτε του Μπογκντάνοβιτς είτε του Ιταλού Ντατόμε, που σε αυτό το σχήμα μπορεί να το ακολουθήσει, μιας και αυτή θα πρέπει να είναι αποστολή που φέρνει εις πέρας τον τελευταίο -τουλάχιστον- μήνα.

Το δεύτερο κομμάτι αφορά τον Κρις Σίνγκλετον. Έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα με το μακρινό του σουτ και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός. Εάν βρει απέναντί του τον Γιούντο, η Φενέρ θα έχει πρόβλημα αφού ο μοναδικός που μπορεί να τον κυνηγήσει στην περιφέρεια και να τον περιορίσει -στο μέτρο του δυνατού- είναι ο Πέρο Αντιτς.

Δίχως αμφιβολία, ο Αμερικανός άσος μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί σε αυτήν τη σειρά και να δώσει στον Παναθηναϊκό Superfoods ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News