Τα... σκάει σε Τελάντερ ο Παναθηναϊκός

Αναστασίου καλεί Τελάντερ!

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει αρκετά χρήματα στον Ράσμους Τελάντερ όπως προέκυψε από την απόφαση της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, το ποσό των 450.000 ευρώ θα πάρει ο Δανός σέντερ μπακ από το τριφύλλι σε δόσεις. Οι πράσινοι είναι ελαφρώς κερδισμένοι γιατί η προσφυγή του Τελάντερ έκανε λόγο για 510.000 ευρώ.

Αναλυτικά το απόσπασμα της ανακοίνωσης που αφορά τον Τελάντερ:

Αριθμός απόφασης 425/2017: Δέχεται εν μέρει την προσφυγή καταγγελία του ποδοσφαιριστή Ράσμους Τελάντερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αναγνωρίζει ότι το από 1/7/2015 συμβόλαιο μεταξύ των διαδίκων λύθηκε στις 26/7/2017, με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατά πλειοψηφία την υποχρεώνει να καταβάλει στον προσφεύγοντα-καταγγέλλοντα ποδοσφαιριστή, για τις αιτίες που αναφέρονται στο σκεπτικό, το συνολικό ποσό των 456.556,02 ευρώ «καθαρά», με τον νόμιμο τόκο”.

Φτιάχνουμε ταμείο για Champions και Europa League! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News