Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο Γιαννακόπουλος παραμένει "ζεστός" για την ΠΑΕ!

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο Γιαννακόπουλος παραμένει "ζεστός" για την ΠΑΕ!

Μπορεί τα δύο ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Γιάννη Αλαφούζο να μην οδήγησαν σε deal, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να αλλάξει χέρια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όλα… τελείωσαν!

Το Newspao.gr εξηγεί γιατί ο Γιαννακόπουλος παραμένει ζεστός για την “πράσινη”…

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μπορεί μέσω γραπτής δήλωσης, μετά το δεύτερο ραντεβού, να έκανε λόγο για “αφοσίωση” στο μπάσκετ, αλλά οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο.

Αρχικά, όπως αναφέραμε από το πρωί της Τρίτης, συνεχίζει να έχει επαφές με επιφανείς Παναθηναϊκούς πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να προχωρήσει το PAO Foundation.

Παράλληλα, όσα γράφει στο Instagram, οι συνεχείς “αντιδράσεις” με likes και σχόλια στον κόσμο του τριφυλλιού, αλλά και τα άρθρα-πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που “ελέγχει”, δείχνουν ότι παραμένει “ζεστός” για την ΠΑΕ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν αποκλείει το γεγονός να υπάρξει νέα συνάντηση με τον Αλαφούζο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News