Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί

Κουλιμπαλί

Σαν βόμβα έσκασε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η είδηση του τραυματισμού του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Τριφυλλιού υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Με βάση το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, για τα Playoffs του Europa League, αλλά και στο ξεκίνημα της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν πήρε για το δεξί άκρο της άμυνας τον Γιόχανσον, αλλά ο Σουηδός μπακ δεν είναι έτοιμος, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με την Μπιλμπάο. Τα σενάρια για το ποιός θα καλύψει την δεξιά πλευρά είναι δύο.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να αντικαθιστά τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Έλληνας αμυντικός έχει αγωνιστεί στα δεξιά και κατά το παρελθόν, ενώ με την επιστροφή του Γιώργου Κουτρουμπή δίπλα στον Μολέδο, δεν έχει θέση στην ενδεκάδα.

Το δεύτερο σενάριο είναι να παίξει ο Ζέκα εκεί, αλλά το πρόβλημα σε αυτό είναι ότι αποδυναμώνεται το κέντρο του Παναθηναϊκού. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί επίσης να πάρει μια ευκαιρία ο Ρέις. Όλα τα ενδεχόμενα, πάντως, παίζουν και τα πάντα για την ώρα είναι ανοιχτά.

Σσσσς… Αρχίζει η Premier League! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News