Τα δύο ενδεχόμενα για αντι-Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό

Τα δύο ενδεχόμενα για αντι-Βλαχοδήμο στον Παναθηναϊκό

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται από την Τρίτη στην Πορτογαλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, τότε ο νεαρός τερματοφύλακας θα υπογράψει συμβόλαιο με τους “αετούς”.

Από εκεί και πέρα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, αν ο “Odi” γίνει κάτοικος Λισαβόνας άμεσα, δηλαδή από τον προσεχή Γενάρη ή θα μείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι.

Αν συμβεί το πρώτο, που όπως μεταδίδουν οι Πορτογάλοι είναι και το πιο πιθανό, τότε έχει ενδιαφέρον για τον πως θα πορευτεί η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Συγκεκριμένα, θα γίνει πρώτος ο Διούδης, με τον Κότσαρη (βασικός με την Ελπίδων) αναπληρωματικό και τρίτο κίπερ τον Ξενόπουλο ή θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη με λίγα χρήματα, λίγο πιο έμπειρο από τον Κότσαρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News