Συνεχίζονται οι επαφές του Αλαφούζου για την ΠΑΕ

Το «ναι» του Αλαφούζου... λύνει τα χέρια του «Λύμπε»

To τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εντείνει τις επαφές τπυ με διάφορους επενδυτές προκειμένου να γίνει άμεσα παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μέχρι να γίνει όμως αυτό, παραμένει ο μόνος χρηματοδότης των “πρασίνων” και θεωρείται δεδομένο ότι ο ίδιος θα καλύπτει τις ανάγκες του συλλόγου και θα το κάνει μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη λύση.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος δεν προβάλει οικονομικές αξιώσεις όσον αφορά τα χρήματα που έχει δαπανήσει στο σύλλογο, δηλαδή περίπου 35 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι όποιος πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Τριφυλλιού, θα πρέπει να είναι ικανός να διαχειριστεί και το ήδη υπάρχων χρέος του συλλόγου, που κυμαίνεται περίπου στα 25-30 εκατ. ευρώ.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου έχει ωριμάσει η απόφαση να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, καθώς νιώθει πλήρη απογοήτευσή για τις εξελίξεις και όσα δεν γίνονται, αλλά επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο υπάρχει και το γεγονός ότι έχει ήδη πετάξει ένα σημαντικό ποσό από την προσωπική του περιουσία, η οποία όμως έχει πάει στο… κενό.

Κάθε μέρα ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News