"Συμβόλαιο δέκα χρόνων σε Σίνγκλετον"

Εκεί θα κριθεί για Σίνγκλετον

Τον γνωρίσαμε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν και φέτος κάνει… όργια με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο λόγος για τον Κρις Σίγκλετον, ο οποίος παίζει ανελλιπώς εδώ και 1.5 χρόνο, μιας και το καλοκαίρι έπαιζε και στο πρωτάθλημα της Κίνας, και είναι αυτό που λέμε ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ.

Ο Αμερικανός άσος ήταν από τις πρώτες μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και όλοι οι οπαδοί των “πρασίνων” αποθέωσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελαν να δουν με το Τριφύλλι στο στήθος και η επιθυμία τους έγινε διαταγή.

Από τα πρώτα δείγματα του Σίνγκλετον με τον Παναθηναϊκό, είδαμε έναν παίκτη που θα έκανε το απόλυτο δίδυμο με τον Γκιστ, μιας και οι δυο τους παίζουν σχεδόν τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Δηλαδή έχουν το μακρινό σουτ, παίζουν ψηλά στην άμυνα και έχουν απίστευτο άλμα και μαζί στην πεντάδα είναι μία… απόλαυση.

Έτσι με το που τελειώσει η σεζόν, το πρώτο μέλημα του Γιαννακόπουλου είναι ένα. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ του Σίγγκλετον χθες. Δεν μπορείς να αφήσεις ελεύθερο έναν τέτοιον παίκτη με αυτά τα προσόντα, όπου κυρίως στην Ευρωλίγκα είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης σχεδόν σε κάθε παιχνίδι με 12.2 πόντους μέσο όρο.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει και θέλουν να τελειώσουν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα και να ακουστεί η είδηση στο ΟΑΚΑ πως ο Κρις Σίνγκλετον θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για αρκετά χρόνια και μαζί με τους συμπαίκτες του να τον οδηγήσουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Φανίδη

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News