Το συγκινητικό ποστ του Κλωναρίδη στο instagram για τις χαμένες ευκαιρίες (pic)

Το συγκινητικό ποστ του Κλωναρίδη στο instagram για τις χαμένες ευκαιρίεςΤο συγκινητικό ποστ του Κλωναρίδη στο instagram για τις χαμένες ευκαιρίες

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν λέει να ξεχάσει τον χτεσινό ημιτελικό…

Ο φορ του Παναθηναϊκού έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, στις οποίες θα μπορούσε να έχει σκοράρει για τους «πράσινους». Μετά τον αποκλεισμό του «τριφυλλιού» είναι ένας από τους παίκτες που το… κουβαλάει μέσα του ότι δεν κατάφερε να σκοράρει και η ομάδα αποκλείστηκε. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε… κατάθεση ψυχής, αναφερόμενος στις χαμένες ευκαιρίες του.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Είμαι συντετριμμένος… Στο χθεσινό παιχνίδι πήρα κάποιες αποφάσεις οι οποίες φάνηκε πως δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Όμως είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη, όπως όλοι μας έτσι κι αλλιώς. Όλοι εσείς οι οποίοι εύχεστε να σπάσω τα πόδια μου είτε άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου, ή βρίζετε τα Θεία, είθε να σας ευλογήσει ο Θεός. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν στις καλές αλλά και τις άσχημες στιγμές μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω από εδώ και στο εξής είναι να προχωρήσω μπροστά με το κεφάλι ψηλά. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Πάμε ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News