Συγκινητική δήλωση αποχώρησης από τη Ρόγκα (pic)

Συγκινητική δήλωση αποχώρησης από τη Ρόγκα (pic)

Η Πένυ Ρόγκα αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα, με την Ελληνίδα λίμπερο να δίνει το δικό της μήνυμα για το (προσωρινό) τέλος της συνεργασίας με τους “πράσινους”.

Μέσω ποσταρίσματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Ρόγκα σημείωσε πως ήταν τιμή που φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή.

Αναλυτικά:

Μετά από 3 πανέμορφα χρόνια ήρθε η στιγμή να φύγω από την ομάδα που μου χάρισε τις καλύτερες μέρες της καριέρας μου και με αγκάλιασε και αγάπησε όσο κανένας άλλος. Η ομάδα και ο κόσμος της πίστεψαν σε μένα και είδαν κάτι στο πρόσωπό μου. Με έκαναν να νιώσω οτι τους γνωρίζω χρόνια , έγιναν το δεύτερό μου σπίτι. Περάσαμε από δύσκολες, έντονες, όμορφες αλλά και επώδυνες καταστάσεις αλλά πάντα ήμασταν ένα , μια οικογένεια. Αγαπώ τον Παναθηναικό και τον κόσμο του. Οι συνθήκες όμως με αναγκάζουν να φύγω και να παίξω για ένα χρόνο στον Ηρακλή Κηφισιάς , μια αξιόλογη ομάδα με τους δικούς της στόχους.

Εύχομαι οι δρόμοι μας, εμένα και του Παναθηναικού να χωρίσουν προσωρινά και κάποια στιγμή να έχω ξανά την τιμή να φορέσω αυτή την φανέλα και να καταφέρω να τελειώσω ότι δεν κατάφερα αυτά τα τρία χρόνια. Γιατί ο Παναθηναικός αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή πουθενά αλλού. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην λείψει κάτι σε μένα κ στις συμπαίκτριές μου. Δεν θα τους ονοματίσω ξέρουν πολύ καλά αυτοί ποιοι είναι και πόσο τους εκτιμώ. Εις το επανιδείν…

Συγκινητική δήλωση αποχώρησης από τη Ρόγκα (pic)

Στο Europa League είναι τα πολλά! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News