Οι συγκινητικές δηλώσεις του Ζέκα μετά το ντεμπούτο του

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Ζέκα μετά το ντεμπούτο του

Ζέκα έκανε το ντεμπούτο του με την γαλανόλευκη φανέλα της Εθνικής ομάδας και μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ευχαριστώντας όλους τους Έλληνες για τη στήριξή τους.

Αρχικά, μίλησε για το ντεμπούτο του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήταν κάτι τρομερό για μένα να παίξω με την Εθνική και ήταν πολύ ωραίο. Θα το θυμάμαι για όλη τη ζωή μου, γιατί ήταν ευχάριστο».
Για τον εθνικό ύμνο: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο που τραγουδάγαμε μαζί με τους συμπαίκτες μου. Ήταν κάτι συγκινητικό. Ήταν πολύ καλό παιχνίδι για εμάς και κάναμε μεγάλη προσπάθεια».

Για το αποτέλεσμα: «Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και εάν δεν μπορούσαμε, την ισοπαλία. Το καταφέραμε. Με λίγη τύχη θα είχαμε και τους τρεις βαθμούς αλλά τώρα πάμε στη Βοσνία για νίκη».

Για τον ρυθμό του αγώνα: «Είναι δύσκολο σε τέτοια παιχνίδια να μπαίνεις αλλαγή. Τα παιδιά ξέρουν από τέτοιες συνθήκες και για τέσσερα λεπτά θα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για όσα του είπαν οι συμπαίκτες του: «Πριν το ματς δεν μου είπαν τίποτα. Ήμουν ήρεμος. Μετά το ματς μου έλεγαν συγχαρητήρια για το παιχνίδι και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί. Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα και πάμε στη Βοσνία για τους τρεις βαθμούς».

Κλείνοντας είπε: «Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν και στο γήπεδο, αλλά και σε όλον τον κόσμο. Ήταν κάτι σπουδαίο για μένα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News