Συγκινεί ο αρχηγός: «Δεν υπάρχει περίπτωση...»

Συγκινεί ο αρχηγός: «Δεν υπάρχει περίπτωση...»

Ο Ζέκα τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.

Ο αρχηγός μπορεί να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να παρευρεθεί στην Τούμπα, για τον επαναληπτικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.  Με δηλώσεις του στην «Πράσινη» ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πάρει την πρόκριση για τον τελικό, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσει και θα αγωνιστεί κανονικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς είναι το πόδι σου, πώς αισθάνεσαι;
«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά είναι αλήθεια πως πονάω. Έχω μιλήσει με τον γιατρό και θα το δούμε. Δεν θα παίξω στην Τούμπα, αλλά αν η ομάδα προκριθεί στον τελικό θα είμαι καλά ως τότε. Δεν θα το χάσω…».

Τι περιμένεις την Πέμπτη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν εσύ λείπεις από την αποστολή;
«Ό,τι περιμένει μια ομάδα που πάει στην Τούμπα. Μια σοβαρή ομάδα που θα πάει εκεί να κερδίσει το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και υα παίζει στην έδρα του. Η ενδεκάδα που θα παίξει όμως πρέπει να τα δώσει όλα, για να πάμε στον τελικό. Είναι η ευκαιρία μας στην εφετινή σεζόν…».

Εσύ ως αρχηγός, θες να ακολουθήσεις την ομάδα στη Θεσσαλονίκη άσχετα με το αν μπορείς να παίξεις;
«Σίγουρα, σίγουρα! Το είπα ήδη μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Μίλησα με τον κ. Λυμπερόπουλο και θα πάω στην Τούμπα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Θέλω να είμαι δίπλα στα παιδιά σ’ αυτό το ματς. Κι ας μην μπορώ να παίξω».

Θα τους πεις ως αρχηγός της ομάδας κάτι συγκεκριμένο στην Τούμπα πριν βγουν να παίξουν με τον ΠΑΟΚ;
«Τώρα αυτή τη στιγμή δεν έχω σκεφτεί κάτι που θα μπορούσα να πω στα παιδιά. Αλλά εκείνη τη στιγμή πάνω, σίγουρα κάτι θα τους πω για το παιχνίδι, θα δούμε τότε τι θα είναι αυτό».

Προγνωστικά Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός και σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News