"Συγκεκριμένο το πρόβλημα. Να γίνει... κάθαρση στη Θύρα 13, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί"

Γιαννακόπουλος: "Δεν χρειάζομαι κανέναν..." (pic)

Ιστοσελίδα συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξηγεί τα δεδομένα της έντασης που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα και τονίζει πως δεν υπάρχει τάση… μηδενισμού του οπαδικού κινήματος στο σύνολό του.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως “Συγκεκριμένο είναι το πρόβλημα, το παραδέχεται και η ίδια η Θύρα 13 και πλέον αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της «κάθαρσης» εντός του οπαδικού κινήματος, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ως μια γροθιά, απλός κόσμος, οργανωμένοι, Θύρα 13 και με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δοθεί η μεγάλη μάχη για τη σωτηρία του Συλλόγου”.

Αναλυτικά το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα leoforos.gr:

Υπάρχει μια θεμελιώδης αρχή, μέσα από την οποία η οικογένεια Γιαννακόπουλου κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον Παναθηναϊκό, μέχρι και σήμερα, να μας κάνει υπερήφανους, προσφέροντάς μας αμέτρητες χαρές.

Ποια είναι αυτό; Πως ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του και πως γι’ αυτόν τον κόσμο, έκαναν και θα κάνουν τα πάντα, για να του προσφέρουν αμέτρητες χαρές. Και πραγματικά είναι αμέτρητες αυτές οι χαρές και ασύγκριτες. Για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, λοιπόν, είναι κάτι παραπάνω από «ιερή» αυτή η σχέση. Όπως είναι ιερό και το τρίπτυχο της επιτυχίας όλων αυτών των ετών. Ομάδα, κόσμος, διοίκηση. Βλέπετε, όσα εκατομμύρια κι αν δαπανηθούν, ομάδα χωρίς τον κόσμο στον πλευρό της δεν μπορεί να πάει πουθενά. Όπως δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς να έχει στη διοίκησή της ανθρώπους που δίνουν και την ψυχή τους για το τριφύλλι και τον κόσμο του. Και ποιος μπορεί, αλήθεια, να αμφισβητήσει πως ο ευεργέτης του Συλλόγου, ο τεράστιος Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Θανάσης και φυσικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνουν και την ψυχή τους για να βλέπουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού να πετάει από χαρά και υπερηφάνεια και την ομάδα να συνεχίζει να κατακτά αμέτρητους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι, λοιπόν, απόλυτα σαφές και καθαρό πως όσο υπάρχει η οικογένεια Γιαννακόπουλου αυτή η σχέση «ζωής» και ο δεσμός ανάμεσα σε ομάδα, κόσμο και διοίκηση δεν πρόκειται ποτέ να σπάσει…

Και φυσικά, όταν μιλάμε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, εξυπακούεται πως ο ρόλος των οργανωμένων οπαδών αποτελούσε και θα αποτελεί για πάντα αναπόσπαστο μέρος με τεράστιο μερίδιο στην κατάκτηση όλων αυτών των τίτλων. Ο σεβασμός από την πλευρά της οικογένειας Γιαννακόπουλου προς το οργανωμένο οπαδικό κίνημα και τη Θύρα 13 ήταν, είναι και θα είναι απεριόριστος και χωρίς αστερίσκους. Φυσικά και υπήρχαν κακές στιγμές και εντάσεις, όπως υπάρχουν, άλλωστε σε κάθε οικογένεια. Γι’ αυτό και κανένας οπαδός του Παναθηναϊκού δεν πρέπει σήμερα να πιστεύει πως έχει αλλάξει το παραμικρό ως προς τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιμετωπίζει τους οργανωμένους οπαδούς. Το τελευταίο πράγμα που μπορεί κανείς σήμερα να καταλογίσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι πως δεν… νιώθει ως οπαδός του Παναθηναϊκού. Αυτή η σχέση του με την ομάδα και τον Σύλλογο ξεπερνά κάθε όριο αγάπης και πάθους, γι’ αυτό και δεν μπορεί να δεχτεί, όταν από τη δική του πλευρά και της οικογένειάς του δεν υπήρξε ποτέ κανένας… αστερίσκος ως προς το σεβασμό προς τη Θύρα 13, να υπάρχουν εντός της Θύρας 13 άτομα που παίζουν βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη των Γιαννακόπουλων και προς εξυπηρέτηση προσωπικών τους και τρίτων συμφερόντων.

Τόσο απλά είναι τα δεδομένα της έντασης που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τάση… μηδενισμού του οπαδικού κινήματος στο σύνολό του. Συγκεκριμένο είναι το πρόβλημα, το παραδέχεται και η ίδια η Θύρα 13 και πλέον αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της «κάθαρσης» εντός του οπαδικού κινήματος, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ως μια γροθιά, απλός κόσμος, οργανωμένοι, Θύρα 13 και με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δοθεί η μεγάλη μάχη για τη σωτηρία του Συλλόγου. Το αν θα την κερδίσουμε ή όχι, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από τη συσπείρωσή του συνόλου του κόσμου του Παναθηναϊκού και μόνο, δίπλα σε έναν άνθρωπο και μια οικογένεια που ξέρουμε καλά πως ό,τι έκαναν και κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, το πράττουν με μοναδικό γνώμονα την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Και επαναλαμβάνω για να το καταλάβουν και οι ελάχιστοι που μπορεί να αμφιβάλλουν, επηρεασμένοι από την προπαγάνδα των παράκεντρων της 13, πως αυτοί οι δεσμοί «εμπιστοσύνης» ανάμεσα στα εκατομμύρια των οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και φυσικά την πραγματική Θύρα 13 δεν πρόκειται να σπάσουν ποτέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News