Σύμπτωση; Δε νομίζω... (pic)

Θα μας τρελάνεις ρε Άντιτς;

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού Superfoods σέβεται τους αντίπαλους παίκτες και το δείχνουν σε κάθε τρόπο, ενώ και αυτοί που έρχονται στο ΟΑΚΑ και στο παρελθόν είχαν φορέσει τη φανέλα του ΟΣΦΠ ναι μεν γιουχάρονται, αλλά όταν δεν προκαλούν απλά δεν τους δίνουν σημασία.

Όμως δύο αθλητές, που υποτίθεται οφείλουν να παράξουν ήθος, κατάφεραν με μία τους ενέργεια να τα ακούσουν για τα καλά και να κάνουν 20.000 οπαδούς να βρεθούν στα κάγκελα και να ξεσηκώσουν θύελλα με τις αντιδράσεις τους σε στιγμές που δεν υπήρχε κανονική ροή αγώνα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος με την ενέργεια του να μουτζώσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και δεν τιμωρήθηκε, έδειξε πως η θητεία του στην ομάδα του Πειραιά τον… δίδαξε καλά.

Δεν είναι τυχαίο πως το ίδιο είχε συμβεί με τον Σπανούλη στους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος, όταν είχε δείξει τα αφτιά του και έβαλε “φωτιά” σε ένα γήπεδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως οι δυο τους πανηγύρισαν τον τίτλο της Ευρωλίγκα το 2012 με τη σημαία των Σκοπίων όλο χαρά και μόνο αυτό το ενσταντανέ λέει πάρα πολλά.

Ότι μπορεί σαν παίκτες να τους θεωρούν κάτι το σπουδαίο, αλλά σαν άνθρωποι είναι πάρα πολύ μικροί και δεν αξίζει να ασχολείται σοβαρά κανείς μαζί τους.

Σύμπτωση; Δε νομίζω... (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News