Στροφή σε επιθετικό από Ουζουνίδη, ποια ονόματα παίζουν δυνατά

Στροφή σε επιθετικό από Ουζουνίδη, ποια ονόματα παίζουν δυνατά

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στρέψει το βλέμμα του στην απόκτηση ενός επιθετικού.

Από τη στιγμή που η Κάλιαρι δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμφωνία με την Ουχάν Ζαλ, ο Ιμπάρμπο παραμένει στέλεχος της ομάδας του Παναθηναϊκού, έχοντας ως αποτέλεσμα να δεσμεύει χρήματα αλλά και θέση ξένου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πράσινων έχει τροποποιηθεί αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του προβλήματος που ακούει στο όνομα Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει ζητήσει από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τη διοίκηση της ομάδας να κοιτάξουν πρώτα το θέμα του επιθετικού.

Ο λόγος φυσικά είναι η δυσκολία που έχει ο Παναθηναϊκός στο σκοράρισμα. Ένας άλλος λόγος είναι και η έλλειψη ποδοσφαιριστών στη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο μόνος άξιος παίκτης αυτή τη χρονική στιγμή είναι ο Λέτο ο οποίος δε μπορεί να ανταποκριθεί σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Πρώτος υποψήφιος στόχος για τη θέση του επιθετικού παραμένει ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος όμως πιάνει θέση ξένου και αυτή τη στιγμή δε μπορεί να αποκτηθεί από τους πράσινους. Σε ότι αφορά τους κοινοτικούς, ψηλά στη λίστα βρίσκονται οι Ίσακ και Βιάτρι.

Πάμε στοίχημα με 3 επιλογές Προγνωστικά Στοίχημα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News