Στον "αέρα" για του χρόνου και οι Καλάθης, Μπουρούσης, Φελντέιν!

Στον "αέρα" για του χρόνου και οι Καλάθης, Μπουρούσης, Φελντέιν!

Πέρα από τους τέσσερεις που δεν ακολούθησαν την αποστολή του Παναθηναϊκού και βρίσκονται στον “αέρα” για το υπόλοιπο της χρονιάς, καθώς επίσης και τον Ντεμέτρις Νίκολς που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, διαρρέεται πως ακόμη τρία άτομα βρίσκονται στον “αέρα” ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Τσάβι Πασκουάλ, όσο και η διοίκηση της ΚΑΕ φαίνεται να είναι απογοητευμένοι από την κακή σεζόν που πραγματοποιούν οι Νικ Καλάθης και Γιάννης Μπουρούσης. Οι δυο Έλληνες αθλητές δεν δικαιολόγησαν τον μισθό τους ή τον ηγετικό ρόλο που τους παραχωρήθηκε και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσουν στην ομάδα και του χρόνου ή αν συνεχίσουν να το κάνουν με αρκετά μικρότερο μισθό είναι ορατό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Νικ Καλάθης αμείβεται με 2.100.000/χρόνο, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης με 1.500.000/χρόνο.

Επιπλέον, ερωτηματικό αποτελεί και ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο παράπονο από τον Δομινικανό, απλά θεωρεί πως δεν είναι στο επίπεδο που ήθελε για να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα. Κοινώς, πιστεύει πως πρέπει να αποκτηθεί παίκτης από το “πάνω ράφι” στη θέση 2. Φυσικά, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο ταλαντούχος γκαρντ να μείνει ως λύση για το ροτέισον.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν οριστικά μετά το τέλος των τελικών.

Ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία! Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ εντελώς δωρεάν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News