Στο Ποδόσφαιρο Σάλας ο Παναθηναϊκός!

Ποδηλασία: Ανασκόπηση του 2017 αφιερωμένη στον Κυριάκο Ορφανίδη (vid)

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης έκανε γνωστή την αρχή της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με την Αθήνα 90, που θα βρει το τριφύλλι από του χρόνου στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει για την περίοδο 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ποδοσφαιρικής Ένωσης Σωματείων ΣΑΛΑΣ, στα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας Ανδρών και υποδομών.

Η είσοδος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ στο Futsal πραγματοποιείται με την συνεργασία του ιστορικού συλλόγου στο Futsal ΑΘΗΝΑ 90, που θα λάβει την ονομασία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ Futsal.

Ο σκοπός της συνεργασίας αυτής, είναι να πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ στο επίσημο ελληνικό πρωτάθλημα και να προσφέρει στο κόσμο του τη δυνατότητα εκμάθησης του ποδοσφαίρου futsal.

Τμήματα υποδομών θα δημιουργηθούν στην Αθήνα αρχικά και στο προσεχές μέλλον σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ είναι η αγωνιστική αναβάθμιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο όλων των ηλικιακών τμημάτων futsal, η ανάδειξη ταλέντων, η εξάπλωση των ακαδημιών του και η διάδοση της παναθηναϊκής ιδέας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News