Στο "κάδρο" Λάνγκφορντ και Περπέρογλου

Στο "κάδρο" Λάνγκφορντ και Περπέρογλου

Στο μεταγραφικό “κάδρο” του Παναθηναϊκού μπαίνουν για τα καλά πλέον οι Κιθ Λάνγκφορντ και Στράτος Περπέρογλου!

Για τον δε “Πέρπε”, οι Ισπανοί γράφουν για συμφωνία με το “τριφύλλι”, η οποία ούτε επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται από τους “πράσινους”. Ενώ, με τον πρώτο σκόρερ της φετινής Euroleague, οι “πράσινοι” έχουν συμφωνήσει να τα πουν μαζί του τον Ιούνιοέτσι ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο κοινός παράγοντας πίσω από τους δύο αυτούς παίκτες, καθώς επίσης και τον νεαρό Κωνσταντίνο Μήτογλου που σκέφτεται να αφήσει το Wake Forest για να γυρίσει στην Ευρώπη, είναι ο Νίκος Λώτσος!

Ο Έλληνας μάνατζερ εκπροσωπεί και τους τρεις παίκτες και, για όσους δεν θυμούνται, οι σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό είχαν παγώσει όταν αποχώρησε ο Στράτος Περπέρογλου για χάρη του Ολυμπιακού.

Πλέον, όμως, οι σχέσεις του Λώτσου με την ΚΑΕ έχουν αποκατασταθεί και οι “πράσινοι” αναμένεται να συζητήσουν το καλοκαίρι το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποιον/κάποιους από την παραπάνω τριάδα, η οποία δεδομένα απασχολεί το “τριφύλλι”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος δεν ταιριάζει στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News