Στο camp της Ίντερ ο Ουζουνίδης

Στο camp της Ίντερ ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε στο camp της Ίντερ, όπου μίλησε στον κόσμο ως προπονητής αλλά και ως γονέας…

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να ακολουθούν τις συμβουλές των προπονητών τους, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στους γονείς υποστηρίζοντας πως πρέπει να βοηθούν τα παιδιά τους, σε κάθε τους βήμα.

Στον camp των «νερατζούρι» βρέθηκαν και οι Καραγκούνης και Καμπιάσο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνιδης

«Πρέπει να προσπαθείτε, πρέπει να έχετε διάθεση αλλά κυρίως να ακούτε τους δασκάλους σας. Όπως στο σχολείο πρέπει να ακούτε τον δάσκαλο για να μάθετε γράμματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο πρέπει να ακούτε τους προπονητές σας για να μάθετε σωστά να κάνετε κάποια πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

«Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι αν θα παίξετε σε υψηλότερο επίπεδο είναι να γίνεται καλά παιδιά και καλοί άνθρωποι. Απ’ εκεί ξεκινάμε. Αν μπορέσετε να τα συνδυάσετε είναι ότι καλύτερο. Χαίρομαι πολύ να βλέπω παιδιά να κάνουν προπόνηση και μακάρι κάποιους από εσάς να σας προπονήσω κιόλας».

Ακόμη, σχολίασε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς σας για την αγάπη που δείχνουν για το ποδόσφαιρο και την διάθεση που έχουν να φέρουν το παιδί τους σε αυτό το camp. Δεν έχω παρακολουθήσει πολλά τέτοια camp, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία, πρέπει να νοιώθετε τυχεροί που τα φέρατε εδώ. Είδα ωραία πράγματα. Όσο και αν σας φανεί περίεργο ακόμα και εμείς που είμαστε στο υψηλό επίπεδο μαθαίνουμε πράγματα απ’ αυτά και σκεφτόμαστε πως θα μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα και η συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι να τρέχετε πίσω απ’ τα παιδιά σας, να τα βοηθάτε, να τους δίνετε την ευκαιρία αλλά μέχρι εκεί. Μετά να τα αφήνετε σε αυτούς που πρέπει. Αυτοί είναι οι ειδικοί και αυτοί πραγματικά θα τα βοηθήσουν».

Κλείνοντας ανέφερε: «Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εδώ τους κυρίους γιατί πρώτα απ’ όλα αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο κλαμπ και σεβαστήκαν πρώτα το κλαμπ που αντιπροσωπεύουν αλλά κυρίως σεβάστηκαν εμάς τους γονείς μας που φέραμε τα παιδιά μας εδώ και εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω σαν γονέας που πρόσεξαν τα παιδιά μας και ήταν σοβαροί και υπεύθυνοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News